Gratis rådgivning og rådgivning hver opstart og voksende forretning skal lykkes

Business rådgivning gebyrer kan være meget dyrt og ikke vide, hvor de skal henvende for business rådgivning kan være betydelige spild af kostbar tid. Det er derfor der er 80 Business Information Centre (BIC) i USA og over 1.100 Small Business Development Centers (SBDCs). Ikke kun giver de små virksomhedsejere med gratis rådgivning, men de har også et omfattende reference bibliotek af bøger, publikationer og videobånd. Small Business Development Centre og Business informationscenter hjælpe med opstart business planlægning eller hjælpe med at udvide en eksisterende virksomhed.

Vic er indgået et samarbejde med Service korps af pensionerede direktører (SCORE) at give virksomheder gratis business rådgivning. Pensioneret business mænd og kvinder frivilligt deres ekspertise og erfaring til at hjælpe med eventuelle problemer, der kan konfrontere din virksomhed. Disse mænd og kvinder kan også hjælpe dig med at udvikle en tilpasset forretningsplan for dine specifikke forretningsbehov. Der er mere end 10.500 SCORE frivillige 389 kapitel steder, der hjælper små virksomheder over hele landet. SCORE giver også en online rådgivning initiativ for virksomheder. Flere oplysninger om dette kan fås på webstedet SBA.gov.

Business Information Centers tilføjer hele tiden nye ressourcer til at opfylde behovene i deres lokale erhvervsliv. Nogle Vic, såsom Sacramento Business Information Centre, tilbyder bogholderi, skatteplanlægning, budgettering, business finansiering og lån information, udvikling af forretningsplaner, juridiske oplysninger, ledelseskvalifikationer, og markedsføring teknikker til navn et par af de områder Vic specialiserer sig i. Størstedelen af alle større byer tilbyde Vic.

Small Business Development Centre er en uddannelse ressource, som er en kooperativ indsats af private sektoren, uddannelsesinstitutionerne og føderale, statslige og lokale regeringer. Det er de små Business Administration (SBA) største ressource partner og et initiativ, der fremmer økonomisk udvikling ved at give små virksomheder administration og teknisk bistand. Der er mere end 1.100 SBDC bly og service centre beliggende rundt om i landet. For at finde den nærmeste Udviklingscenter skal du besøge følgende side lavet af Small Business Administration (SBA):

SBDCs, SCORE, og Women’s Business Center alle passe ind i SBAS kontor for virksomhedernes udvikling.

2 Replies to “Gratis rådgivning og rådgivning hver opstart og voksende forretning skal lykkes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.