Vælge et papir spise Monster

Disse dage, er et hjem, udgyde maskine næsten en nødvendighed. Med den konstante bombardement af kreditkort tilbud, regninger og kontoudtog, der ramte vores postkasse hverdagen, er det ikke underligt, at tæt på 1 million mennesker er ofre for identitetstyveri hvert år.

Uanset om du bor i et hus eller en lejlighed kompleks, er der normalt flere punkter hvor din papirkurv eventuelt kunne tilgås og dokumenter stjålet.

Størstedelen af lejlighedskomplekser ikke har sikker skrald chutes og det kan faktisk være meget let for dumpster divers at indsamle data om lejlighed beboere.

I nogle lejlighed låst komplekser der er skrald sliske, som er fantastisk for indbyggerne, fordi det begrænser adgangen til dumpsters til grundlæggende vedligeholdelse kortet og i papirkurven samlere.

Dog makulering følsomme data er ikke så svært, og kan gøre dit liv lettere i det lange løb.

Her er et par ting at overveje, når du vælger en hjem papir shredder.

Holdbarhed er vigtig: du vil have en maskine, der er stærk og vil blast igennem masser af dokumenter uden jamming og uden reparation. Nogle dokument kompostkværne er simpelthen for svag, og vil marmelade hvis du forsøger at makulere mere end et par stykker papir ad gangen.

Skæring metode: der findes flere typer af snit, lige fra plain gamle strip nedskæringer (den mindst sikre, men ofte tilstrækkelig), til konfetti nedskæringer, som skærer papir i meget finere strimler og også cross-cut, som skærer papiret i mere end én retning.

For de fleste hjem dokumenter, kan en plain gamle strip cutter være alt, hvad der er nødvendigt. Ideen er at forhindre en dumpster diver fra at få fat i dine finansielle oplysninger, og jeg vil vove at gætte på at få til ingen ville være tålmodig nok til at rekonstruere et strip-strimlet dokument.

Du kan finde et rimeligt prissat hjem papir shredder på eBay, Office Depot, eller i en af mange online web-butikker.

Her er et par funktioner og egenskaber af dokument shredder at overveje før du køber:

Clearing papirstop: Hvor let er det også klart mindre papirstop? Det er lidt ligesom at sætte din hånd i renovationsafgifter så du vil være sikker på at det er rimeligt nemt at få maskinen kører igen fordi papirstop er uundgåelige.

Sikkerhedsfunktioner: ville du ikke ønsker en nysgerrig spædbarn stikker fingrene i de metal tænder papir spise monster. Er der sikkerhed træk på hjem papir shredder, hvis du har spædbørn eller små børn rundt?

Du kan også finde dig selv ønsker at makulere elementer med hæfteklammer og papir klip, cd’er, kreditkort, id-kort og disketter… Nogle hjem systemer er stærke nok til at håndtere disse materialer i små mængder og kunne være værd at checke ind, fordi disse er elementer har tendens til at ophobe sig rundt om dit kontor derhjemme.

Endelig, Husk at noget sikkerhed er bedre end ingen: Hvis du er på et stramt budget er der en sidste løsning: et par skarpe saks.

Besøg vores hjemmeside for flere ressourcer om papir neddeling.

2 Replies to “Vælge et papir spise Monster”

  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.